Romerike Jujutsu Klubb

OPPDATERT INFORMASJON OM CORONA-VIRUS

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-03-10

RJJK følger retningslinjene til NKF og NIF samt det de norske myndigheter har formidlet via Folkehelseinstituttet også når det gjelder daglige aktiviteter som trening. Når det gjelder den daglige treningen minner vi derfor alle medlemmer om at man ved sykdom skal avstå fra å trene kampsport. Dette er både for egen del og på grunn av stor smitterisiko av både bakterier, virus og hudinfeksjoner ved trening av kampsport pga all nærkontakt.

Generelt gjelder det at man, dersom man har grunn til å tro at man har vært i nærhet av eller i kontakt med smittede, skal unngå nærkontakt med andre, og ta kontakt med helsevesenet omgående. Varsle også styret i RJJK, slik at vi kan gjennomføre nødvendige tiltak.

Det er per dags dato ingen kjente tilfeller av smittede medlemmer og instruktører i RJJK. Dersom det skulle oppstå en situasjon hvor en av våre medlemmer eller instruktører har påvist smitte vil RJJK vurdere å avlyse treninger noen uker.

Dersom foresatte ønsker å holde sine barn tilbake fra trening er dette helt ok, og vil ikke ha noen konsekvens for gradering.

Styret

Hva skjer?

May
Saturday 23. 10:00-Sunday 24. 15:00
Training camp with Soke Yamaue

Romerike Jujutsu Klubb invites to a training camp with Soke Yamaue.

28. Thursday kl. 19:00
Årsmøte RJJK

Årsmøte 2020 gjennomføres torsdag 28. mai kl. 19:00 i dojo.

June
Thursday 4. 17:45 - 18:45
Graduation Panda
Graduation Tiger
Thursday 11. 17:45 - 18:45
Graduation TrimForeldre
18. Thursday
Siste trening Panda
Siste trening Tiger
Siste trening TrimForeldre

Grupper