Romerike Jujutsu Klubb

Oppstart av barnepartier

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-05-26

Partiene Tiger og Panda starter opp igjen uke 23.

  • Tiger starter tirsdag 2. juni kl. 1745-1845.
  • Panda starter torsdag 4. juni kl. 1745-1845.

Les mer...

Årsmøte 28. mai kl. 1900 (Expired)

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-05-22 Utløpt 2020-05-29 09:18.

Årsmøtet gjennomføres på Google Meet kl. 1900. For å delta, gå inn på linken: https://meet.google.com/tzc-wqnw-tjx?hs=122&authuser=0.

Vi ses! :-)

Film fra treningen i dag

Skrevet av Uwe Kubosch 2020-05-12

Vår første trening etter Corona-pausen var ganske annerledes, men kjempebra!

https://photos.app.goo.gl/ZzDYLDejQiguRx926

Utrolig morsomt med synkrontrening. 🥋🙏

Test av alternativ trening

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-05-11

Norges Idrettsforbund har 7. mai oppdatert sine retningslinjer for organisert idrettsaktivitet, som skal etterfølges for å forhindre spredning i korona-perioden. I tråd med de nye retningslinjene er det tillatt med trening med inntil 20 personer med 1 meter mellomrom. Norges Kampsportforbund har i tillegg til NIFs generelle retningslinjer utarbeidet ytterligere punkter vedrørende kampsport-trening.

Les mer...

God påske!

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-04-09 Utløpt 2020-04-14 00:00.

inline.jpg

Romerike Jujutsu Klubb ønsker alle en riktig god påske!

Informasjon vedrørende treningsavgift og kontingent

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-03-20

På bakgrunn av helsemyndighetenes føringer har Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité bedt om at all idrett, treninger og konkurranser opphører med umiddelbar virkning. Norges Kampsportforbund ba om at alle medlemsklubber overholder NIFs anmodning, og at all treningsaktivitet stanses inntil videre. RJJK måtte følge denne oppfordringen, og stoppet mao. all treningsaktivitet f.o.m. torsdag 12.03.2020.

RJJK er en frivillig organisasjon som driver med idrett på frivillig basis. Ingen i organisasjonen tjener penger på dette. Treningsavgiften er for å dekke utgifter til leie av treningslokaler og strøm. Uten disse inntektene kan vi ikke betale regningene våre, og står uten treningslokale. Treningslokalene, og utgiftene, deles med Skedsmo Karate Klubb, som står i samme situasjon som RJJK.

Vi har kontaktet Thon Eiendom AS, som eier lokalene, for å se om vi kan få en reduksjon eller frafall i leieutgiftene i perioden vi blir tvunget til å holde stengt, men har i skrivende stund ikke lykkes å få til en avtale. Thon Eiendom AS har tidligere uttalt i media at de vurderer å tilby sine leietagere utsettelse, men det løser ikke våre kostnadsproblemer. Vi har for øvrig heller ikke fått noe tilbud.

Regjeringen har meddelt at de vil kompensere for tapte inntekter i forbindelse med avlyste arrangementer, og NIF jobber med å kartlegge disse kostnadene. RJJK har ikke fått noen forespørsel til om evt. kostnader. Det er ikke utarbeidet noen kompensasjonsordning for dekning av driftsutgifter, som treningsavgifter/kontingenter enda. Les mer om dette her: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/norsk-idrett-og-frivilligheten-mottar-600-millioner-i-strakstiltak-fra-regjeringen/

NIF legger ut informasjon fortløpende på sine nettsider, https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/.

Styret jobber med andre støtteordninger fra bl.a. kommunen gjennom Lillestrøm idrettsråd, men det vil ta tid før vi får noe svar på dette.

Dersom du ønsker det er du hjertelig velkommen til å hjelpe oss med å fremme klubbenes behov for støtte. Vi jobber med dette fortløpende, men trenger all hjelp vi kan få!

Styret må få lov å presisere at dette er en situasjon vi ufrivillig har havnet i, og dersom vi skal kunne komme helskinnet ut av dette må vi alle trekke i samme retning. Vi har forståelse for at man synes det er urimelig at man betaler treningsavgift når det ikke avholdes treninger, men uten disse faste inntektene vil RJJK måtte si opp leieavtalen og finne annet lokale som er gratis. Dette er ikke gjort i en håndvending, og man kan måtte stoppe treninger i den perioden man leter etter lokale. Noe som kan ta veldig lang tid. Risikoen er at RJJK må avvikle som klubb.

Styret jobber med å finne en løsning som kan dekke opp noe av treningsavgiften, men ber om støtte fra dere i denne vanskelige tiden slik at klubben igjen kan gjenoppta treninger så snart myndighetene tillater det. Vi håper at dette vil skje så tidlig som mulig.

Vi vil presisere at dersom RJJK får til en ordning som gir oss støtte eller frafall/reduksjon i leiekostnader vil dette tilfalle medlemmene i reduserte/fryst treningsavgift i tilsvarende periode fremover.

Vi minner om at i april kommer årsavgiften/kontingenten på kr. 170/250, som dekker medlemskap med forsikring i Norges Kampsport Forbund (NKF) for 2020.

RJJK ønsker medlemmer lykke til, og håper alle holder seg friske og raske til vi alle ses igjen så snart som mulig.

Styret

Utsettelse av årsmøte (Expired)

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-03-13 Utløpt 2020-05-29 09:18.

NIF har besluttet å utsett fristen for avvikling av årsmøte grunnet utbruddet av Korona-viruset.

Les mer...

Viktig informasjon om Coronaviruset og treninger

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-03-12

Norges idrettsforbund (NIF) har instruert alle medlemsorganisasjoner om å opphøre all idrettslig aktivitet, som arrangementer og treninger med umiddelbar virkning.

Dette innebærer at RJJK også må innstille alle voksentreninger inntil videre.

Treningslokalene stenges for all trening, og vi ber alle medlemmer om å respektere dette!

Vi vil komme tilbake så snart vi vet noe mer om tidspunkt for gjenåpning.

Lykke til!

Styret.

RJJK avlyser alle barnetreninger

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-03-12

Romerike Jujutsu Klubb avlyser alle barnetreninger fra og med i dag, torsdag 12. mars 2020, til etter påsken. Ny vurdering gjøres i løpet av perioden.

Les mer...

OPPDATERT INFORMASJON OM CORONA-VIRUS

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-03-10

RJJK følger retningslinjene til NKF og NIF samt det de norske myndigheter har formidlet via Folkehelseinstituttet også når det gjelder daglige aktiviteter som trening. Når det gjelder den daglige treningen minner vi derfor alle medlemmer om at man ved sykdom skal avstå fra å trene kampsport. Dette er både for egen del og på grunn av stor smitterisiko av både bakterier, virus og hudinfeksjoner ved trening av kampsport pga all nærkontakt.

Generelt gjelder det at man, dersom man har grunn til å tro at man har vært i nærhet av eller i kontakt med smittede, skal unngå nærkontakt med andre, og ta kontakt med helsevesenet omgående. Varsle også styret i RJJK, slik at vi kan gjennomføre nødvendige tiltak.

Det er per dags dato ingen kjente tilfeller av smittede medlemmer og instruktører i RJJK. Dersom det skulle oppstå en situasjon hvor en av våre medlemmer eller instruktører har påvist smitte vil RJJK vurdere å avlyse treninger noen uker.

Dersom foresatte ønsker å holde sine barn tilbake fra trening er dette helt ok, og vil ikke ha noen konsekvens for gradering.

Styret

Ny materialforvalter

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-02-24

RJJK har fått ny materialforvalter. Ellen Skjold Kvåle har takket ja til å bli klubbens nye materialforvalter.

Ellen trener på Voksen, og kan ellers nås på 920 95 703 eller materialforvalter@jujutsu.no.

Vi ønsker Ellen lykke til i jobben!

God jul og godt nyttår! (Expired)

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2019-12-23 Utløpt 2020-01-14 16:04.

inline.jpg 🎅Romerike Jujutsu Klubb ønsker alle en riktig god jul og et godt nytt år 2020! 🎅

Nye grader

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2019-12-19

inline.jpgRJJK har i dag fått 3 nye grader. I tillegg en ny historisk gradering. Det er første gang utøvere fra gruppen TrimForeldre har oppnådd 4. kyu oransje belte. RJJK gratulerer Phu, Natalie og Vetle med nye grader! Super innsats!

Gratulerer Atle med brunt belte!

Skrevet av Uwe Kubosch 2019-12-02

inline.jpg

Stor gratulasjon til Atle som gjennomførte en flott gradering og fikk et velfortjent brunt belte i går. Flotte applikasjoner med og uten stokk, og skikkelig tøff sirkel på slutten.

Stor takk til Morten som har stilt opp som “uke”.

Besøk av Norway Stickfighting (Expired)

Skrevet av Uwe Kubosch 2019-10-22 Utløpt 2020-01-14 16:05.

På torsdag får vi besøk av Norway Stickfighting som vil vise frem hva de holder på med. De kommer til voksentreningen kl 19, og vi håper alle på voksenpartiet blir med. I tillegg er alle medlemmer over 13 år invitert.

Høstferie uke 40

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2019-09-30 Utløpt 2019-10-04 09:26.

Barnepartiene tar høstferie. Ingen trening denne uken.

RJJK følger skoleruta, og det er høstferie i skolen.

Strategisamling

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2019-09-03 Utløpt 2019-10-05 16:01.

Romerike Jujutsu Klubb inviterer til strategisamling lørdag 5. oktober kl. 0900.

Alle som er glade i klubben og har en mening om klubbens fremtid ønskes velkommen til å delta på strategisamling lørdag 5/10 kl. 0900 i Datek Wireless lokaler i Storgata 6, Lillestrøm.

Foreløpig agenda for dagen er; - Klubbens tilstand (økonomi, medlemsmasse, instruktørstab, oppmøtestatistikk, kursing, leir og reiser, etc.) - Mål og verdier - Risikofaktorer (eks. Høy husleie, høy strømregning, tap av lokaler, etc.) - Tiltak og plan - Trening - Markedsføring og Web - Administrasjon - Sosialt - Arbeidsfordeling

Alle som har noe å bidra med er velkommen til å delta!

Håper vi ses!

Vi trenger ny materialforvalter! (Expired)

Skrevet av Uwe Kubosch 2019-08-21 Utløpt 2020-02-24 09:12.

Kunne du tenke deg å bli vår nye materialforvalter? Vi trenger en pålitelig person til å kjøpe inn drakter og levere dem ut på trening, samt holde orden på lageret.

Du eller ditt barn får gratis treningsavgift!

Ta kontakt med Svein Robert på 975 34 766 hvis du er interessert.

INVITASJON TIL INFORMASJONSMØTE

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2019-08-15

«GRATISPRINSIPPET» I NYE LILLESTRØM KOMMUNE – INVITASJON TIL INFORMASJONSMØTE Interimstyret for Lillestrøm idrettsråd inviterer alle idrettslag/idrettsforeninger i nye Lillestrøm kommune til et informasjonsmøte for å orientere om sitt forslag/tanker om videreføring av gratisprinsippet for all idrett i Lillestrøm kommune onsdag 28 august kl. 1900 hos i Frognerhallen på Frogner (møterom 5 og 6)

Les mer...

INVITASJON TIL POLITISK FOLKEMØTE OM FRIVILLIGHET

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2019-08-15

INVITASJON TIL POLITISK FOLKEMØTE OM FRIVILLIGHET MANDAG 26. AUGUST PÅ SKEDSMO SAMFUNNSHUS KL. 18.00 – 21.00 ALLE POLITISKE PARTIER STILLER MED SINE LISTETOPPER

Les mer...

Idrettens fanesaker på dagsorden under Arendalsuka

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2019-08-12 Utløpt 2019-09-30 14:00.

Idrettens viktigste saker står på dagsorden når Norges største politiske møteplass, Arendalsuka, starter i dag. - Vårt mål er å invitere til interessante samtaler og debatter hvor vi setter søkelys på idrettens fanesaker og lytter til hva politikere og andre organisasjoner tenker om norsk idrett og et eventuelt samarbeid, sier idrettspresident Berit Kjøll.

Les mer...

Feilaktige purringer

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2019-08-07 Utløpt 2019-09-01 00:00.

NKF melder at de har hatt problemer med fakturasystemet i sommer.

Les mer...

Ny sandan og to nye shodan

Skrevet av Uwe Kubosch 2019-07-15

inline.jpg Uwe, Fredrik og Curt reiste lørdag til København for å graderes på søndagen. Alle tre ble gradert til nye grader: Uwe ble gradert til sandan (3. dan), og Fredrik og Curt ble gradert til shodan (1. dan). Sandan er den høyeste graden en instruktør i vår klubb har fått, og dette er andre gangen dette skjer. Den første som ble gradert til sandan var Hans Petter Skolsegg i 2001.

Graderingen foregikk i Yamaue Honbu Dojo i Soke Yamaue sitt hjem og ble feiret med grillfest sammen med Yamaues kone Kirsten.

Tusen takk til Soke Yamaue og Kirsten for deres gjestfrihet og til alle som har hjulpet oss frem til denne milepælen i utviklingen av Romerike Jujutsu Klubb og Kei Wa Ryu.

Gratulerer med nye grader!

Skrevet av Uwe Kubosch 2019-06-12

Gradering_2019-06.jpg

5 nye grader etter gradering i går. Gratulerer Nita, Per Frode, Storm, Mathias og Morten!

Påsken 2019

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2019-04-15

inline.jpg

Romerike Jujutsu Klubb følger skoleruta, og tar ferie i påskeuken.

Vi ønsker alle sammen en riktig god påske, og velkommen tilbake på trening tirsdag 23/4 / torsdag 25/4.

Årsmøte 2019

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2019-02-08

Årsmøte 2019 gjennomføres torsdag 21. mars kl. 18:45.

Innkomne saker sendes til styret på epost post@jujutsu.no innen onsdag 6. mars 2019.

Det er ledige verv i styret og klubben ellers. Ønsker du å bidra kontakter du valgkomiteen, Pål, Natalie eller May. Send gjerne en epost til post@jujutsu.no.

Dobbelttrekk avtalegiro (Expired)

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2019-01-07 Utløpt 2019-02-10 17:53.

Til alle klubber

På grunn av dobbeltrekk for november og desember, har vi fått beskjed om at det er flere som ikke har blitt trukket i avtalegiroen sin. Grunnen til det er den månedlige trekkgrensen enkeltmedlemmer har ført opp hos Nets.

Det medlemmene kan gjøre er å gå inn å betale fakturaen. Når fakturaen/ purringen er betalt vil det ikke sendes flere purringer på den fakturaen.

Alt fungerer som normalt igjen med avtalegiro denne måneden. Vi beklager feilen.

Med vennlig hilsen ___________ Norges Kampsportforbund Tlf.: 9820KAMP (5267) www.kampsport.no

Strategisamling

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2019-01-03

Romerike Jujutsu Klubb inviterer til strategisamling lørdag 12. januar kl. 0900.

Les mer...

Vaskedugnad (Expired)

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2019-01-03 Utløpt 2019-02-21 09:29.

Godt nyttår!

Årets vaskedugnad går av stabelen søndag 13/1-18 kl. 1200 i dojo på Strømmen storsenter.

Les mer...

God jul og godt nyttår!

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2018-12-23

Romerike Jujutsu Klubb ønsker alle en riktig god jul og et godt nyttår!

RJJK tar nå juleferie. Voksenpartiet vil trene etter avtale. Barnepartiene tar ferie til skolen starter.

Velkommen til trening på nyåret!

Hva skjer?

June
Thursday 11. 17:45 - 18:45
Graduation TrimForeldre
18. Thursday
Siste trening Panda
Siste trening Tiger
Siste trening TrimForeldre
August
20. Thursday
Oppstart TrimForeldre
27. Thursday
Oppstart Panda

Grupper