MEDLEMSFORSIKRING – ULYKKE

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-10-28

Som medlem av Norges Kampsportforbund er du omfattet av forbundets ulykkesforsikring.

Les mer...

Ta med en venn på trening!

Skrevet av Ellen Skjold Kvåle 2020-10-23

Torsdag 12. november kl. 17.45-18.45 inviterer vi alle på Tiger og Panda til å ta med seg en venn for å prøve jujutsu. Det blir både trening og oppvisning, og alle som tar med seg en venn får ei t-trøye med Romerike Jujutsu Klubbs logo på.

Kaffe til de voksne, is til barna.

Velkommen!

Ta Idrettens koronavettkurs

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-10-11

Norges idrettsforbund har utarbeidet et fellesidrettslig e-kurs om koronavett. Idrettens koronavettkurs er et smittevernkurs for utøvere. Kurset er for utøvere fra 13 år og oppover og foreldre eller foresatte til utøvere opp til 12 år. Foresatte må legge inn egne barn i sin profil i Min idrett for at utøvere på 13-14 år skal kunne ta kurset. Kurset tar ca 10 minutter å gjennomføre.

Det er påbudt å gjennomføre kurset!

https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/koronavettkurs/

Nytt gulbelte

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-09-25

inline.jpg TrimForeldre har fått et nytt gulbelte, og gratulerer Anja Sørensen med vel gjennomført gradering! Takk også til Natalie for flott hjelp! 🙏

Dette er den 6. graden TrimForeldre har fått siden oppstarten i 2017. Dette er noe vi er veldig stolte av ettersom vi bare trener én time i uken, og følger skoleruta.

Tilgang til dojo for foreldre og foresatte

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2020-09-14

Til foreldre og foresatte av medlemmer av barnegruppene! Grunnet smittebegrensing vil ikke foreldre ha anledning til å være inne i dojo mens barna trener. Ved spesielle behov og følge av barn på prøvetrening avtales tilgang med tilstedeværende instruktør.