Trening for Tiger og Panda

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2021-02-15

Det er nå åpent for alle t.o.m. 19 år å trene igjen. Velkommen!

Husk smittevernregler!

Innkalling til årsmøte 2021

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2021-02-03

Det innkalles til årsmøte onsdag 17. mars 2021 kl. 1800.

Møtet gjennomføres digitalt, og påmeldes via arrangementet https://www.jujutsu.no/events/275. Det vil bli sendt ut en link til de påmeldte før møtet.

Forslag til saker skal være styret i hende senest 2 uker før møtet, innen 3. mars 2021. Saker sendes på mail på post@jujutsu.no.

Ønsker du å bidra i styret, i en komité, eller på annen måte, meld fra til oss via epost til post@jujutsu.no, eller snakk med en i valgkomiteen.

Ved problemer, eller andre spørsmål kontaktes styret på epost post@jujutsu.no.

Velkommen!

Nytt medlemssystem fra NIF

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2021-01-29

Norges idrettsforbund, NIF, har bestemt at alle klubber skal benytte det nye medlemssystemet IMS (Idrettens Medlemssystem).

Alle medlemmer er i løpet av den siste måneden migrert over i dette systemet. Det har vært en del startproblemer, så noen av dere har dessverre blitt bombardert med noen meldinger. Dette beklager vi, og takker for deres tålmodighet.

Første faktura sendes ut 1. februar på epost. Ved registrering av denne vil du få mulighet til å opprette avtalegirokontrakt. Alle eksisterende avtalegiroavtaler vil være ugyldige, og vi oppfordrer alle til å opprette nye.

Medlemmer i klubben har mulighet til å redigere egen profil, og oppfordres til å holde denne oppdatert. Foreldre til barn under 15 år oppfordres også til å registrere “administrerende foresatt”.

RJJKs egen medlemsdatabase

RJJK har utviklet en eget medlemsdatabase som brukes til å kontrollere oppmøtelister, graderinger, o.l. Denne databasen er knyttet til RJJKs websystem hvor klubbens Internettsider ligger. Denne databasen har hatt en integrasjon mot NKFs tidligere medlemsdatabase. Dette får vi dessverre ikke til med det nye systemet per i dag. Det jobbes med saken.

Medlemmer i klubben har mulighet til å redigere egen profil, melde seg på og av treninger, m.v. Dette skal dere fortsette med. Foreløpig er det bare voksne utøvere som melder seg på/av treninger, men det vurderes om også dette skal innføres for barn og ungdom.

Vi ser frem til et videre samarbeid med dere, og gleder oss til at koronaen er slått tilbake og vi kan alle trene som normalt igjen!

Vi har fått nettbutikk!

Skrevet av Ellen Skjold Kvåle 2021-01-27

Støtt klubben ved å kjøpe utstyr gjennom nettbutikken vår: https://supporter.no/rjjk!

Gjennom et samarbeid med NIF har vi fått nettbutikk der du kan kjøpe nesten alt du måtte ønske deg av klubbstæsj, og i tillegg støtte klubben økonomisk. Med stengte dører som følge av koronapandemien, kan du kanskje døyve abstinensene litt ved å bestille noe kult stæsj, kanskje ei lue med RJJK-logo på, eller ei varsityjakke?

Det er også mulig å besøke den virtuelle Koronakiosken og kjøpe virtuelle støtteprodukter. Hva med en billett til kampen mot korona, eller en virtuell vaffel?

Treningstart torsdag 21/1

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2021-01-20

Formannskapet i Lillestrøm kommune vedtok i dag å tillate trening for barn og ungdom opptil 20 år. Det betyr at Tiger og Panda starter trening som planlagt torsdag 21/1 kl. 1745. Ungdom under 20 år, som til vanligvis trener med voksne, trener fortsatt med Tiger. Velkommen, og husk smittevernreglene!