Endring av aldersgrenser for treningsgrupper og graderinger

Skrevet av Uwe Kubosch 2022-04-14

Aldersgrensene for treningsgruppene og graderinger vil fra nå følge skoletrinnene. Det betyr at elever i samme klassetrinn i hovedsak trener i samme gruppe og graderes samtidig. Elever født tidlig på året vil dermed måtte vente et semester før de kan begynne å trene i ny gruppe eller graderes til belte i ny gruppe.

Helt konkret vil dette sette aldersgrense på Panda til at eleven har begynt på skolen.

Avtalegiro

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2022-04-06

Mange medlemmer har fortsatt ikke registrert avtalegiro. Dette er nødvendig for å sikre nødvendige inntekter til klubben for å kunne betale utgifter. Mange melder om at de sliter med å etablere avtalegiro, og vi har tatt kontakt med NIF support om dette. Svaret vi fikk var følgende;

Noe av det vi ser av utfordringer hos klubber/medlemmer og opprettelse av AvtaleGiro er:

  1. Man legger inn feil KID i nettbanken. Medlemmet/foresatte må bruke eFakturaKID som er lengre enn vanlig KID fra den siste ubetalte fakturaen de har fått. Den vanlige KIDen er ikke gyldig for å opprette AvtaleGIro, og for at AvtaleGiroen skal opprettes riktig må denne kobles opp mot et krav ved opprettelse. Derfor må man bruke eFakturaKID på den siste fakturaen som er ubetalt.

  2. Medlemmer uten Fakturamottaker er ikke gamle nok til å ha nettbank Dersom et barn ikke er gamle nok til å ha egen nettbank, vil ikke Buypass kjenne dem igjen som gyldig mottaker av AvtaleGiro. Da vil det ikke genereres en egen eFakturaKID på medlemmets faktura, og det vil ikke være mulig å opprette AvtaleGiro fra denne. Løsningen her er enten at foresatte registrer en IdrettensID og legges til som Fakturamottaker, slik at deres nettbank knyttes mot medlemmet, eller så kan foresatte logge inn direkte med barnets bruker (gitt at barnet profil har innlogging med Idrettens ID) på https://avtalegiro.nif.no. Der har de mulighet til å manuelt knytte barnets profil mot sin nettbank.

  3. Medlemmet er ikke registrert med norsk person- /D-nummer Dette er ikke en veldig utbredt årsak, men jeg har sett noen tilfeller der profilen til et medlem er registrert som en utenlandsk bruker. I slike tilfeller vil det ikke være mulig å benytte eFaktura eller AvtaleGIro med mindre det registreres en Fakturamottaker som er validert med norsk person-/D-nummer. I slike tilfeller vil medlemmet få en feilmelding i imsapp om at dette mangler.

Det er mulig å opprette AvtaleGiro via https://imsapp.nif.no, i nettbanken eller via https://avtalegiro.nif.no. Det kan ta opptil 6 uker før NETS og banken har prosessert AvtaleGiroen, selv om det oftest tar 1-2 uker, så medlemmet kan ende opp med å motta 2 månedlige fakturaer før AvtaleGiroen er oppe og går.

Treningene kan gå som normalt!

Skrevet av Ellen Skjold Kvåle 2022-02-02

Endelig: I går kom det lettelser i smittevernsrestriksjonene for breddeidretten, og vi kan trene som normalt igjen!

Det betyr at vi kan starte opp med voksenpartiene igjen allerede i morgen, torsdag 3. februar klokka 19.00 - 20.30.

Pandemien er imidlertid ikke over, og vi minner om følgende:

  • Hold deg hjemme viss du ikke er helt frisk
  • Meld deg på trening, da kan vi bidra i smittesporinga ved et eventuelt utbrudd
  • Si i fra viss du tester positivt

Velkommen!

Godt nyttår!

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2022-01-05

Romerike Jujutsu Klubb ønsker alle et riktig godt nyttår!

Vi minner om at organisert trening ikke starter før torsdag 13. januar grunnet pågående smitteverntiltak.

Vi minner også på vaskedugnad førstkommende søndag 9. januar kl. 1200. Vi går og spiser på Peppes på klubbens regning etterpå. Meld dere på her: https://www.jujutsu.no/events/319/! Dess flere vi er, dess tidligere ferdige blir vi.

Vi ses! :-)

God jul og godt nyttår!

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2021-12-24

Julehelgen er her, og julefreden senker seg over de norske hjem. Det gjelder også for Romerike Jujutsu Klubb.

Vi ønsker alle sammen en fredfull jul, og et riktig godt nyttår i 2022!

inline.jpg RJJK tar juleferie, og starter opp igjen alle partier torsdag 13. januar. Vi håper tiltakene letter innen da, slik at vi kan starte opp igjen som planlagt.

Fotografering

I løpet av 2022 ønsker vi å filme og fotografere litt til markedføring og annen publisering på facebook og våre nettsider. Vi tar ikke enkeltbilder av utøvere – kun gruppebilder eller situasjonsbilder. Foresatte har rett til å reservere seg mot slik publisering. Vi ber derfor de som eventuelt ikke ønsker at det tas gruppebilder/situasjonsbilder av barnet om å gi beskjed om dette til styret skriftelig på post@jujutsu.no. Dersom dette ikke foreligger, godkjenner du automatisk at Romerike Jujutsu Klubb kan fotografere og/eller filme barna under trening, og bruke disse til markedsføring og annen publisering i klubbsammenheng. Ingen bilder vil bli solgt eller gitt videre til noen kommersiell tredjepart.

Vaskedugnad

Andre søndag i januar, 09.01.2022 kl. 1200, gjennomføres årets vaskedugnad i dojo på Strømmen storsenter. Det er forventet at hvert medlem enten stiller selv, eller stiller med en representant fra familien. Dess flere som stiller, dess raskere er vi ferdige. Etter dugnaden tusler vi bort til Peppes pizza og spiser på klubbens regning.

Hele dojo skal vaskes fra tak til gulv, og det er fint om du tar med en bøtte og vaskeklut, og evt. en vaskekost. Merk utstyret ditt med navn, så det ikke blir borte. Om noen kan ta med en støvsuger, ville dette også være fint!

Vi håper vi ser de fleste til stede denne søndagen, og vil følge alle smittevernregler. Holder avstand, og bruker munnbind ved behov/ønske!

Årsmøte

Årets årsmøte er satt til torsdag 17. mars 2022 kl. 1800. Frem mot dette møtet kommer valgkomiteen til å jobbe med å få inn kandidater til styret. Det skal velges styreleder, to styremedlemmer og to varamenn, samt noen andre verv (se protokoll fra årsmøte 2021). Det hadde vært fint om du tenkte gjennom om det hadde vært noe du ønsker å bidra med. Kontakt gjerne valgkomiteen.