Påskeleir

2023-03-24 19:00 - 2023-03-26 11:00

Invitasjon Leir - v_1.1.pdf

Kjære alle!

Vi har gleden av å invitere deg til vår jujutsu-leir, som vil finne sted fra fredag 24. til søndag 26. mars i vår dojo på Strømmen. Leiren er for barn på Tiger og Panda-partiene som er født mellom 2009 og 2016, og vil være en fantastisk mulighet for å lære nye ferdigheter og ha det gøy sammen med andre jujutsu fans fra både innland og utland.

HVOR Vår dojo på Strømmen, som ligger 15 minutter nord for Oslo. Adressen er Stasjonsveien 5, 2010 Strømmen. For de som kommer med bil, finner du godt med parkeringsplasser i nærområdet. For de som kommer kommer med med tog, er Strømmen Stasjon rett på utsiden av dojoen.

NÅR Første trening starter presis kl 10:00 på lørdag. Alle deltagere må registreres inn i god tid i forveien. Innsjekking starter lørdag kl 09:00. Detaljert timeplan vil bli sendt ut senere. For tilreisende vil det også være mulighet til å overnatte i dojoen fra fredag til lørdag, med mulig ankomst på fredag fra kl 19:00 for de som har avtalt overnatting da. Leiren avsluttes søndag kl 11:00.

HVA Aktivitetene vil inkludere trening i grupper, lek og konkurranser, samt muligheter for å utforske jujutsu-teknikker på en morsom og sikker måte. Det er ingen ferdighetskrav for å være med på vår leir. Alle aktive medlemmer er velkomne.

KOSTNAD Kostnaden for leiren vil være kr 450,- per person, og den vil inkludere mat og drikke gjennom hele arrangementet.

PÅMELDINGSFRIST Vennligst meld deg på innen 10. mars

ANNEN PRAKTISK INFORMASJON Treningsantrekk på leir er gi. Vi håper også å kunne ha noe uteaktiviteter, ta derfor med passende klær og sko til dette. Overnatting vil skje i dojo. Ta med liggeunderlag, sovepose og hodepute. Det vil være vakter i lokalene til enhver tid. De yngste barna må ha en ansvarlig voksen i lokalene gjennom hele helgen, og større barn må ha en ansvarlig voksen som er tilgjengelig på telefon.

Vi gleder oss til å se deg på leir!