God jul og godt nyttår! (Expired)

Skrevet av Svein Robert Rolijordet 2021-12-24 Utløpt 2022-06-07 09:15.

Julehelgen er her, og julefreden senker seg over de norske hjem. Det gjelder også for Romerike Jujutsu Klubb.

Vi ønsker alle sammen en fredfull jul, og et riktig godt nyttår i 2022!

inline.jpg RJJK tar juleferie, og starter opp igjen alle partier torsdag 13. januar. Vi håper tiltakene letter innen da, slik at vi kan starte opp igjen som planlagt.

Fotografering

I løpet av 2022 ønsker vi å filme og fotografere litt til markedføring og annen publisering på facebook og våre nettsider. Vi tar ikke enkeltbilder av utøvere – kun gruppebilder eller situasjonsbilder. Foresatte har rett til å reservere seg mot slik publisering. Vi ber derfor de som eventuelt ikke ønsker at det tas gruppebilder/situasjonsbilder av barnet om å gi beskjed om dette til styret skriftelig på post@jujutsu.no. Dersom dette ikke foreligger, godkjenner du automatisk at Romerike Jujutsu Klubb kan fotografere og/eller filme barna under trening, og bruke disse til markedsføring og annen publisering i klubbsammenheng. Ingen bilder vil bli solgt eller gitt videre til noen kommersiell tredjepart.

Vaskedugnad

Andre søndag i januar, 09.01.2022 kl. 1200, gjennomføres årets vaskedugnad i dojo på Strømmen storsenter. Det er forventet at hvert medlem enten stiller selv, eller stiller med en representant fra familien. Dess flere som stiller, dess raskere er vi ferdige. Etter dugnaden tusler vi bort til Peppes pizza og spiser på klubbens regning.

Hele dojo skal vaskes fra tak til gulv, og det er fint om du tar med en bøtte og vaskeklut, og evt. en vaskekost. Merk utstyret ditt med navn, så det ikke blir borte. Om noen kan ta med en støvsuger, ville dette også være fint!

Vi håper vi ser de fleste til stede denne søndagen, og vil følge alle smittevernregler. Holder avstand, og bruker munnbind ved behov/ønske!

Årsmøte

Årets årsmøte er satt til torsdag 17. mars 2022 kl. 1800. Frem mot dette møtet kommer valgkomiteen til å jobbe med å få inn kandidater til styret. Det skal velges styreleder, to styremedlemmer og to varamenn, samt noen andre verv (se protokoll fra årsmøte 2021). Det hadde vært fint om du tenkte gjennom om det hadde vært noe du ønsker å bidra med. Kontakt gjerne valgkomiteen.