Årets påskeleir var en brak-suksess! 🌟

Skrevet av Christopher Honningsvåg 2024-04-14

undefined

🌟 For en helg det har vært! Vår påskeleir sammen med våre venner fra Minami Budokai har vært fantastisk! 🌟

En stor takk til alle som bidro til å gjøre denne helgen uforglemmelig. 🙌🏼🎉 👨‍👩‍👧‍👦 En spesiell takk til alle foreldre som var med og støttet – deres innsats bak kulissene var uvurderlig for oss alle.

🥋 En varm takk til våre egne instruktører: Sensei Uwe, og sempaiene Hannah, Linnea, og Ellen. Deres dedikasjon og ekspertise hjelper våre unge utøvere til å vokse både på og utenfor matten.

🇸🇪💫 Vi var også utrolig heldige å ha med oss Renshi Håkan Ekenberg fra Minami Budokai som instruktør.

👏 En ekstra applaus for arrangementskomiteen – Anja, Andrea, Kristin, Ellen og Espen som feiret sin bursdag hos oss. Takk for at dere alle gjorde denne leiren mulig!

💪 Til alle våre utøvere som har satt blod, svette og tårer i hver økt – deres harde arbeid og ånd har virkelig skinnet gjennom.

Vi ser med stor glede frem til neste års samling, som vil finne sted 4.-6. april, og til å besøke våre venner i Stockholm på deres Halloween-leir. 🎃👻 Vi kommer om ikke så lenge til å sende ut forespørsel om hvem som kan bidra med hva til neste årets arrangement, og hvis det er noen som allerede nå har noen tanker, så er det bare å ta kontakt. Vi vil trenge både nattevakter, sjåfører, folk til bevertning, og generell hjelp.

Takk til hver og en av dere for en fantastisk helg med latter, vennskap og masse kampsportglede! Vi ser frem til mange flere slike samlinger i fremtiden!